Nieuwe website voor Stichting Noordwest Veluwe Verduurzaamt

Nieuwe website voor Stichting Noordwest Veluwe Verduurzaamt
Nieuwe website voor Stichting Noordwest Veluwe Verduurzaamt

De Stichting Noordwest Veluwe Verduurzaamt profileert zich sinds deze maand met een nieuwe website. Op de site wordt de praktische invulling van de visie van de stichting belicht. Er wordt in meerdere werkgroepen gewerkt aan diverse initiatieven met als uitgangspunt de visie van de Stichting: het versnellen van de verduurzaming op de Noordwest Veluwe door samenwerking en bewustwording. De doelen zijn onder andere het verminderen van energieverbruik, creëren van bewustwording, kennis versterken en het sociaal rendement verhogen.

Voorzitter Ton Gerritsen: “De website is de afgelopen maanden ontwikkeld met behulp van één van onze deelnemers, Bredewold Communicatievormgevers, met steun van het Rabofonds, en met de energie van ons bestuurslid Willem Bonestroo”.

In 2013 heeft Geert Jan Prins het initiatief genomen om diverse bedrijven, instellingen, stichtingen en organisaties met elkaar in contact te brengen om te praten over de mogelijkheden om te verduurzamen in de gemeenten Oldebroek en Elburg. Wat begon als een éénmalige bijeenkomst, is uitgegroeid tot een volwaardige stichting waaraan meer dan 30 organisaties deelnemen. Initiatiefnemer Prins: “De afgelopen jaren zijn wij ons steeds bewuster geworden van het belang van een duurzame manier van werken binnen deze twee gemeenten. Door met elkaar de verbinding te zoeken en te leren van ieders expertise, is er een platform ontstaan met betrokken deelnemers over het verduurzamen van hun werkzaamheden.”

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Bij interesse kunt zich hier aanmelden.