Sintactie Stichting Present Oldebroek 2020

Sintactie Stichting Present Oldebroek 2020
Sintactie Stichting Present Oldebroek 2020

Dit is een bericht van Stichting Present Oldebroek. (Bron: https://stichtingpresent.nl/oldebroek/sintactie-2020/)

Help ons helpen!

Voor je het weet is het weer zover; Sinterklaas komt aan in Nederland! Het feest van geven. Na het succes van vorig jaar komen we dit jaar opnieuw met deze actie en heb je de mogelijkheid om niet alleen een speculaaspop te bestellen maar ook een luxe chocoladeletter. Want wat is leuker dan jouw relaties, personeel, klanten, familie of vrienden te verwennen met een heerlijke traditioneel gebakken speculaaspop of luxe chocoladeletter?!

Met deze oer-Hollandse lekkernijen geef je niet alleen iets weg als blijk van waardering, je steunt ook nog eens Stichting Present Oldebroek. Wij hopen dat door ons werk steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om anderen te helpen.

De speculaaspoppen zijn 50 cm lang, wegen 500 gram, worden geleverd in een mooie geschenkverpakking. De luxe chocoladeletter weegt 225 gram, is van melkchocolade in de letter S en voorzien van een sint-figuur. Beiden smaken ze natuurlijk heerlijk! Van iedere verkochte pop of letter gaan gaat € 2,75 direct naar Present Oldebroek. Met deze opbrengst kunnen wij lokale projecten blijven organiseren voor mensen die hulp nodig hebben.

Wat kost het?

De poppen en letters kosten € 5,- per stuk.

Hoe werkt het?

Uiterlijk 6 november ontvangen we graag je bestelling. We willen je vragen direct te betalen. Dit kan door het totaalbedrag over te maken op NL69 RABO 0158 5467 68 ten name van Stichting Present Oldebroek o.v.v. Speculaaspoppenactie. Geef in je mail aan: je naam, adres en het aantal poppen en/of letters dat je bestelt. Je kan je bestelling plaatsen via dit e-mailadres.